Nieuws

Begin september werd ik voor de tweede keer mama. Na een dochter mochten we deze keer een zoontje verwelkomen. Hierdoor ben ik momenteel in zwangerschapsverlof. Vanaf 9 november sta ik echter opnieuw met heel veel liefde klaar voor jullie en zijn jullie meer dan welkom! Afspraken kunnen zeker en vast al gemaakt worden. Contacteer me gerust!

Goed nieuws! Vanaf 1 maart mogen de niet-medische contactberoepen opnieuw klanten ontvangen onder strikte voorwaarden! Ik zal er dan ook voor zorgen dat ik jullie in de beste omstandigheden en zo veilig mogelijk kan ontvangen. Wie graag een afspraak maakt, kan me contacteren. Wie zich eerder al opgaf voor een afspraak, wordt door mij zelf gecontracteerd. Tot snel!

Helaas is de COVID 19 situatie opnieuw zo erg geworden dat Nails & Lashes haar deuren opnieuw even moet sluiten. Hopelijk zorgt dit nu wel voor een definitieve oplossing en zie ik jullie zeer snel terug! Opnieuw moet ik jullie voor even missen ... Bedankt voor de steun en ik hoop jullie allemaal zeer snel opnieuw te mogen verwelkomen! Hou het veilig en zorg voor elkaar!

Helaas wordt er door omstandigheden (ziekte, noodgeval, ...) al eens een afspraak afgezegd, wat ik zeker kan begrijpen. Gelieve dit dan wel zo snel mogelijk te laten weten AUB. Vele behandelingen vragen namelijk een voorbereiding waar ik dan ook heel wat tijd in steek. Bij een annulatie vanaf 24u voor de afspraak, wordt er dan helaas €20 aangerekend. Laat ons hopen dat dit zeker niet voorkomt en alle afspraken kunnen doorgaan zoals gepland! Liefs, Nadia.

Nails & Lashes breidt haar gamma uit! Vanaf nu kan je ook voor een haarbehandeling bij mij terecht. Zowel voor haarextensies als een Keratinebehandeling ben je meer dan welkom!

Vanaf 18 mei kan Nails & Lashes opnieuw open gaan! Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. Gelieve tijdig aanwezig te zijn, een mondmasker te dragen en bij het binnenkomen de handen te ontsmetten AUB. Indien nodig kan u hier een mondmasker verkrijgen. Hopelijk tot snel!

De coronamaatregelen werden door de regering verlengd tot en met 19 april waardoor alle afspraken tot en met dan helaas geannuleerd worden. Klanten zullen ook persoonlijk verwittigd worden.

Omwille van Corona Covid 19 moet Nails & Lashes de deuren sluiten tot en met 5 april. De gezondheid van iedereen gaat natuurlijk voor op alles. Ik hoop jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien in betere tijden. Zorg goed voor jezelf en je familie. Tot snel! Nadia

Vanaf maandag 24 februari tot en met woensdag 4 maart ben ik in verlof en school ik mij bij via extra cursussen. Nadien sta ik weer helemaal tot jullie dienst. Tot dan!

Na een drukke eindejaarsperiode geniet ik van 2 tot 5 januari '20 even van een korte vakantie. Vanaf 6 januari sta ik weer helemaal klaar voor jullie. Tot dan!